Nieuws

Security

IAM

Congres

Identity&AccessManagement

Wij spreken op het Identity & Access Management Congres!

Banner neil
Zin in een online congres? Dan is dit nieuwsbericht voor jou! Van 2 december 2020 t/m 20 januari 2021 kun jij deelnemen aan het online Identity & Access Management Congres! Volg de ontwikkelingen van IAM en krijg maar liefst 6 weken lang toegang tot exclusieve on-demand content over digitale identiteiten en toegangsbeheer, waaronder van onze Security Specialist Neal Bongers! 

Het IAM Congres.

De wereld digitaliseert in een snel tempo. Tegenwoordig werken we veel thuis en we verwachten dat we zonder moeite bij alle informatie kunnen komen om ons werk te doen. Identiteit en toegang zijn voor deze digitale evolutie essentieel. Om er zeker van te zijn dat alleen de juiste persoon toegang krijgt tot de juiste informatie, is een nauwkeurig Identity & Access Management beleid cruciaal.

Hoe ziet jouw IAM beleid eruit? En hoe kun je jouw IAM beleid verder optimaliseren? Dit en nog veel meer wordt allemaal besproken tijdens het online IAM event! Bekijk on-demand videocontent over onder andere de inrichting, security & compliance en de invloed van digitalisering op IAM. Het event biedt kennis en contracten die ervoor zorgen dat jouw IAM beleid tot in de puntjes verzorgd is. 

En wat hebben wij van Portiva voor jou klaar staan? Onder andere onze Security Specialist Neal Bongers die als spreker tijdens het event advies zal geven over IAM, een unieke link waar jij je kosteloos mee kunt aanmelden en een whitepaper over de '10 Meestgestelde vragen over Identity & Access Management'. 

Hoe meld ik me aan?

Wij van Portiva waarderen onze relaties en houden ervan om zoveel mogelijk kennis te delen. In eerste instantie is het congres bedoeld voor deze doelgroep, werknemers van organisaties met minimaal 20 FTE en iedereen die akkoord gaat met de inschrijfvoorwaarden

Voldoe jij niet aan de eerste twee eisen, maar wel aan de inschrijfvoorwaarden? Dan hebben wij goed nieuws! Via ons kun jij namelijk kosteloos deelnemen aan dit online congres. Het enige wat je hoeft te doen is je online aan te melden via deze link. Mocht het nou toch niet lukken? Onze unieke relatiecode is
773EZFF9. Voor jullie gemak staat er ook nog eens een aanmeldbutton klaar ;-)

Aanmelden IAM Congres

10 Meestgestelde vragen IAM in de Microsoft Cloud.

Security begint altijd met identiteit. Als je data beveiligt, ben je aan het nadenken over wie er welke acties op mag doen. Dat is volkomen nutteloos, als je niet weet wie degene is die jouw data benadert. Daarom maakt Microsoft van Identity & Access Management de kern van cloud security.

Om je data en apps te beveiligen levert Microsoft dus een heel compleet en robuust identiteitsmanagement. Onder het motto “Focus on identity” bouwt Microsoft aan een infrastructuur die jou helpt om gemak, productiviteit en veiligheid met elkaar te combineren.

Om alvast wat van onze kennis met jou te delen en je voor te bereiden op het IAM Congres hebben wij alles nauwkeurig voor je beschreven in ons whitepaper genaamd '10 Meestgestelde vragen over Identity & Access Management'. In dit whitepaper gaan we in op: 

  • Hoe verhoudt Microsoft Identity & Access Management zich
   tot de concurrentie?
  • Hoe houden we onze data veilig als er steeds meer
   naar de cloud verhuist?
  • Hoe houden we in de gaten of onze gebruikers
   onveilig gedrag vertonen?
  • Wat is een effectief beleid voor het toelaten van
   externe gebruikers?
  • Hoe voorkom ik dat collega’s elkaars account
   gebruiken om buiten Beheer om rechten te regelen?
  • Hoe beheer ik rechten op niet-Microsoft accounts?
  • Hoe maak ik het makkelijk voor mijn gebruikers
   (en voor mijn helpdesk)?
  • Kunnen we met een pilot beginnen?
   Om te kijken of het voor ons werkt.
  • Wat is de beste manier om nieuwe medewerkers
   in te werken in de cloud?

Het whitepaper '10 Meestgestelde vragen over Identity & Access Management' kun je downloaden met één klik op de button of door simpelweg het formulier aan de rechterkant van deze pagina in te vullen. 

Download het whitepaper

Download het whitepaper

Om alvast wat van onze kennis met jou te delen en je voor te bereiden op het IAM Congres hebben wij alles nauwkeurig voor je beschreven in ons whitepaper 10 Meestgestelde vragen over Identity & Access Management