Nieuws

Office 365

Azure

SharePoint

CollabDays Benelux

Online networking

Wij doen mee aan de CollabDays!

Banner blog Hybrid IT Infrastructure
Goed nieuws! Op 24 oktober aanstaande maken wij deel uit van de CollabDays Benelux Online 2020. Dit jaar helaas niet fysiek, maar zeker niet minder inspirerend! Met Microsoft Cloud Services als focuspunt is dit hét perfecte event om kennis te delen, inspiratie op te doen en samenwerkingen te vormen. En exclusief voor een aantal speciale deelnemers: Portivanuithuis. Ben je al nieuwsgierig? 

De CollabDays.

Voorheen altijd bekend als SharePoint Saturday, maar dit jaar vernoemd tot Benelux 2020. De CollabDays Benelux 2020 is een joint event georganiseerd door BIWUG, DIWUG en een mix van bekende nationale en internationale sprekers. De CollabDays was het initiatief van een groep communityleiders om mensen bij elkaar te brengen en ideeën over technologie met elkaar te delen. Netwerken met vakgenoten (en -idioten ;-) en elkaar inspireren is het uitgangspunt en voornaamste doel.

Tijdens de CollabDays ligt de focus op Microsoft Cloud Services. Er worden sessies uitgevoerd die gericht zijn op Microsoft 365-gebruikers, business users, developers, administrators, architects en andere professionals in deze vakgebieden. Natuurlijk is er ook ruimte voor nieuwe lokale talenten om hun kennis te delen. Een overzicht van de geplande sessies hebben wij hier voor jou klaargezet. Al zeker van je deelname? Registreer je dan nu!  

By the community, for the community.

Portiva geeft geen sessie tijdens het event, maar we zijn wel nauw betrokken bij de organisatie. Wil je ons toch beter leren kennen? Aarzel niet om contact op te nemen. Heb je een vraag, opmerking of ben je nieuwsgierig naar meer? Het contactformulier ligt hiernaast ook al voor je klaar! 

Portivanuithuis.

Dit jaar doen wij Portivanuithuis. (Porti vanuit huis). Zoals je al hebt gelezen, zijn wij nauw betrokken bij de organisatie van de CollabDays Benelux 2020. Wij zijn Gold sponsor en onze collega's Albert-Jan en Maarten zitten in het bestuur. Zij zijn vastbesloten het event onvergetelijk te maken. 

De CollabDays Benelux 2020 gaat over kennis delen en samenwerken. Wij bij Portiva snappen dat sfeer, nieuwe mensen en nieuwe omgevingen hetgeen is wat jou enthousiast maakt en dit alles door de pandemie wegvalt. De verbintenis vervaagd en dit vinden wij jammer. Het thuiswerken is voor ons geen reden om iemand de volledige verbintenis met Portiva te laten missen. Wij doen het dit jaar dus anders.

Maar hoe dan?

Hoe beleef je Portivanuithuis.? Want wat maakt Portiva nou Portiva? Natuurlijk: de 5 kernwaarden. Alles waar Portiva om draait, alles waar het voor staat en zelfs de sfeer die er te vinden is op de werkvloer, is te vinden in onze kernwaarden. De legobouwwerken op kantoor staan voor plezier, de foto’s van onze medewerkers voor samen, Portiva kenmerkt zich als nieuwsgierig en wij functioneren als een team, dat is bewezen.

Ondanks dat wij jullie niet persoonlijk kunnen ontmoeten tijdens de CollabDays willen wij jullie een stukje van Portiva laten beleven. Na afloop van de CollabDays maken we graag persoonlijk, maar uiteraard wel digitaal, kennis met je en verloten wij de enige echte Google Home! 

En waarom? Want Google Home staat voor persoonlijk. Jij stelt hem in naar aanleiding van al jouw persoonlijke voorkeuren. Bedien jouw media-apparaten vanuit Google Home, vraag hem hoe jouw dagplanning eruit ziet of laat hem jouw persoonlijke boodschappenlijstje maken, het kan allemaal!

Verder staat het voor samen. Google is een wereldwijd bekend merk dat mens en technologie met elkaar verbind. Het staat het voor plezier. Met plezier zal jij alle functies van Google Home uitproberen en jouw leven hiermee een stuk makkelijker maken. Google Home is nieuwsgierig, want het zoekt naar het juiste antwoord op al jouw vragen en natuurlijk is het bewezen dat Google de beste zoekmachine van de wereld is. Beter kunnen we het niet voor je maken! Beleef Portiva bij je thuis via Google Home!

Beleef Portivanuithuis. 


Meer weten?

 

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig hoe wij je kunnen helpen? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.