Nieuws

Azure

Cloud, Infra & Apps

AzureLowlands

Wij doen mee aan Azure Lowlands!

Banner Azure Lowlands
Azure Lowlands komt eraan! Op vrijdag 29 januari 2021 kun jij van 08:00 - 17:00 CET deelnemen aan het online Azure Lowlands event! Tijdens dit event is het mogelijk drie tracks te volgen rond Microsoft Azure Platform as a Service (PaaS) -aanbiedingen, variërend van containers, data, integratie tot DevOps, IoT en AI. Via het chatkanaal in Discord kom jij tevens in contact met onze ervaren specialisten. Een dag vol Azure. Waar wacht je nog op?!

Azure Lowlands.

We zijn trots om aan te kondigen dat de volgende editie van Azure Lowlands zal plaatsvinden op 29 januari 2021 van 08:00 - 17:00 CET! Vanwege de huidige situatie is het volledig virtueel, dus zorg ervoor dat je je aanmeldt voor een dag vol spannende sessies door de beste sprekers van de community. En omdat het natuurlijk de bedoeling is dat iedereen in deze moeilijke tijden meer kennis kan opdoen, wordt het helemaal gratis aangeboden!

Azure Lowlands wordt wederom een ​​eendaags evenement, dit keer met drie tracks rond Microsoft Azure Platform as a Service (PaaS) -aanbiedingen, variërend van containers, data, integratie tot DevOps, IoT en AI, en biedt ook verschillende soft skills en community-sessies.

Als deelnemer kun je luisteren naar verschillende geweldige sessies rond Microsoft PaaS uit de zorgvuldig geselecteerde selectie van topsprekers. Deze sessies bieden je de nieuwste ontwikkelingen, inzichten en roadmaps van het PaaS-dienstenportfolio van Microsoft en zijn gericht op ontwikkelaars, IT-professionals en architecten.

Niet alle sessies zullen daarna online beschikbaar worden gesteld, aangezien dit ter beoordeling van de spreker ligt. Daarom raden we je aan om persoonlijk aanwezig te zijn, zodat je alle informatie krijgt!


Portiva tijdens Azure Lowlands.

En waar kun je ons vinden tijdens het event? Dit jaar maken wij gebruik van het chatkanaal in Discord. Onze ervaren specialisten staan tijdens dit event klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor jou als deelnemer is het daarnaast erg eenvoudig. Je hebt namelijk geen account nodig en kunt zo met ons in contact komen. En een 1-op-1-gesprek? Dat is in dit geval ook mogelijk! 

En dit is nog niet alles! Via de livestream aan het eind van het event zal er een raffle plaatsvinden. En je raadt het al: wij doen mee! Dit jaar verloten wij de enige echte Google Home! Ben jij degene die er met deze leuke goodie vandoor gaat? We duimen voor je! ;-) 

Ben je al nieuwsgierig? Bestel hier je gratis ticket!

Meer weten? 

•  Azure
  Azure Lowlands

Download het whitepaper

Om alvast wat van onze kennis met jou te delen en je voor te bereiden op het IAM Congres hebben wij alles nauwkeurig voor je beschreven in ons whitepaper 10 Meestgestelde vragen over Identity & Access Management