Nieuws

Valo winnaar van beste intranet/extranet bij ESPC Awards 2019

Vorige jaren won Valo al meerdere prijzen en heeft het altijd deel uitgemaakt van de topfinalisten van de ESPC Awards. En het succes houdt aan; woensdagavond 4 december mocht Valo wederom een prijs in ontvangst nemen op het podium tijdens de ESPC Awards 2019.

We are over the moon to get this recognition! Our whole Valo Team has worked so hard all year and we couldn’t be more proud. Still, even though we are very honoured and excited, the work doesn’t stop here. There is much more to come in 2020! 💛

Tina Manninen - Chief Marketing Officer at Valo

Premium Partner

Wij zijn trots op het Valo-team en vereerd bij te mogen dragen aan het succes van Valo! Als Valo Premium Partner zijn wij nauw betrokken bij de ontwikkeling van deze geliefde en bekroonde Digital Workplace oplossing voor Microsoft Office 365 en SharePoint. 

ESPC Awards

De ESPC Awards worden toegekend aan de beste projecten, mensen en teams in Europa en zijn een bevestiging van het harde werk, de innovatie en toewijding van degenen in de SharePoint-, Office 365- en Azure-community. Het winnen van deze award brengt het totaal aantal gewonnen awards van European SharePoint and Office 365 Community op 4!

VALO_espc-winner-awards-2016-2019

Interesse in Valo?

Ben je benieuwd wat het social intranet Valo voor jou organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen naar 085 - 489 10 08 of te mailen naar info@portiva.nl

Wil je meer weten over het Social Intranet Valo?