Nieuws

Valo finalist in twee categorieën voor ESPC Awards 2018

Valo is wederom weer in de strijd voor de European SharePoint, Office 365 & Azure Community Awards. Vorig jaar won Valo voor het tweede jaar op rij de ESPC Award voor Best Intranet / Extranet. En dit jaar is Valo dus finalist in twee categorieën:

  • Meest innovatieve SharePoint-oplossing: “Valo Intranet – De nieuwe generatie digitale werkplekoplossing 100% gebouwd op modern SharePoint”
  • Beste mobiele app: “Valo Mobile – De intranet-app waar gebruikers verliefd op worden”

Premium Partner

Als Valo Premium Partner zijn wij nauw betrokken bij de ontwikkeling van deze geliefde en bekroonde Digital Workplace oplossing voor Microsoft Office 365 en SharePoint. Wij zijn trots op het Valo-team en vereerd bij te mogen dragen aan het succes van Valo!

ESPC Awards

De ESPC Awards worden toegekend aan de beste projecten, mensen en teams in Europa en zijn een bevestiging van het harde werk, de innovatie en toewijding van degenen in de SharePoint-, Office 365- en Azure-community. De awards worden uitgereikt tijdens de European SharePoint, Office 365 & Azure Conference die van 26-29 november plaatsvindt in Kopenhagen, Denemarken.

Ook Portiva is vertegenwoordigd op de ESPC18. Maarten Eekels, CTO Portiva en Microsoft Regional Director en MVP, en Nico Martens, Infrastructure Consultant bij Portiva verzorgen de volgende sessies:

Lees hier meer over de nominatie van Valo voor de ESPC Awards 2018.

Formulier