Nieuws

Portivaan Ruud Brok wint Valo Contributor Hero Award

Trots op onze Portivaan Ruud Brok. Hij is gister tijdens Valo Partner Summit in Amsterdam uitgeroepen tot Valo Contributor Hero EU 2019.

“Ruud heeft niet alleen geweldige ideeën, hij is zeer actief en geeft goede suggesties in ons Partner-forum. Bovendien is hij uiterst vriendelijk - zelfs wanneer hij kritische fouten meldt, doet hij dat op een zeer oplossingsgerichte en constructieve manier. Dat maakt hem niet alleen leuk om mee te werken, maar ook voor Valo een zeer waardevol persoon. Een echte ValoLover.”, alsdus Valo over Ruud.

Ruud over het winnen van de Award: “Het is een geweldige vorm van erkenning voor iets wat ik gewoon leuk vind om te doen. Het team achter Valo luistert naar elke vorm van feedback. Zo zorgen we er samen voor dat de producten van Valo aan blijven sluiten bij de steeds veranderende wensen van de community en mogelijkheden van Office365.”

 

Eerdere Awards en Premium Partner status

Het is niet de eerste Valo Award voor Portiva. In 2018 wonnen wij de Valo Partner of the Year Award vanwege onze grote organisatiebrede toewijding aan de Valo community. En een jaar eerder mochten wij de Valo Customer Success Story of the Year Award in ontvangst nemen voor het customized en branded social intranet dat wij voor VodafoneZiggo hebben gerealiseerd.

Tevens ontvingen wij in 2017 als eerste Nederlandse Valo partner de Premium Partner status. Tijdens de Partner Summit is tevens bekend gemaakt dat ons Premium Partner status -uiteraard- verlengd wordt.

Portiva_Valo_Premium_Partner_2019

Van links naar rechts: Ruud Brok, Jeroen Mutsaers en Maarten Eekels.

 

Lees in het blog van Valo meer over waarom Ruud is verkozen tot Valo Contributor Hero.

Blijf op de hoogte