Nieuws

Portiva partner van Ichicraft

Een persoonlijke digitale werkplek, wie wil dat nou niet? Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Ichicraft.

Ichicraft Widgets biedt je de mogelijkheid om je digitale werkplek in SharePoint of Microsoft Teams te personaliseren. Een canvas dat je zelf kan vullen met configureerbare widgets (blokken) om actuele, persoonlijke informatie overzichtelijk weer te geven. Het is een mooie extra toevoeging op de bewezen Microsoft oplossingen die wij onze klanten bieden op het gebied van digitaal samenwerken, security en data & cloud apps.

logo-ichicraft-beeldmerk-blauw-geel-links

Ichicraft

Ichicraft is een jong bedrijf met een primaire focus op het leveren van krachtige extensies op het Microsoft 365-platform. Met tientallen jaren hands-on-ervaring in het ontwikkelen van maatwerkoplossingen in SharePoint, weten ze hoe ze solide en stabiele producten moeten bouwen met de beste prestaties. Ze streven ernaar hun producten niet alleen technisch, maar ook functioneel en esthetisch uitzonderlijk te maken.

Samen met Ichicraft maken we jouw digitale werkomgeving net iets persoonlijker. Samen voor de beste oplossing.

Nieuwsgierig?

Als eerste op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Meld je aan voor de Portiva Update en ontvang maandelijks de nieuwste blogs, whitepapers en cases in je mailbox.