Nieuws

Portiva neemt Point 42 over

Microsoft Gold Partner Portiva neemt de werknemers en projecten van Azure-specialist Point 42 over, om huidige en nieuwe klanten nog beter te kunnen voorzien van specialistische kennis rondom Microsoft Azure.

Een logische stap

Cas van Iersel, Directeur Point 42: “De jarenlange relatie tussen onze organisaties heeft het makkelijk gemaakt om deze stap te nemen. Zelf ga ik een belangrijke rol vervullen in het uitbouwen van de Azure competentie bij Portiva. Wij hebben als team al jaren laten zien waar onze focus ligt en mooie projecten mogen afronden. Kijken we wat verder, dan is het echter ook tijd om aansluiting te vinden om op deze wijze te kunnen groeien. Portiva is hiervoor de ideale partner.”

Jeroen Mutsaers, Commercieel Directeur bij Portiva: “Door onze klanten worden we met name gewaardeerd vanwege onze persoonlijke aandacht en de diepgaande kennis. Door juist naast de klant te zitten in plaats van tegenover, kunnen we samen innoveren en mooie  successen behalen. De ambitie van Portiva is -en blijft- dat we samen met onze klanten voor de beste oplossing gaan. De komende jaren zal onze focus liggen op het door ontwikkelen van onze Azure- en security-kennis. Deze overname past hier dan ook perfect in.”

Portiva Microsoft Partner

Portiva heeft zich als Microsoft Gold Partner bewezen als high-end dienstverlener op het gebied van Microsoft 365 met focus op Security, Collaboration en Productivity. De directie van Portiva bestaat uit Jeroen Mutsaers, Maarten Eekels en Daan Huttenga. Samen met meer dan 70 specialisten werken zij vanuit Nieuwegein voor diverse klanten, zoals FrieslandCampina, VodafoneZiggo, Boskalis en NS.

Samen voor de beste oplossing

Onze passie is het stroomlijnen van samenwerking en bedrijfsprocessen. Dat doen we niet voor, maar samen met onze klanten. Onze diensten beslaan het hele spectrum van advies, implementatie, adoptie en beheer. Bij Portiva zijn we benieuwd naar nieuwe technologie. Tegelijkertijd willen we mensen alleen die tools geven waarvan we zeker weten dat ze er echt iets aan hebben. We willen dat iedereen een werkplek heeft die uitnodigt tot effectief en plezierig samenwerken.

“Juist door de persoonlijke aanpak en de duidelijke focus van Portiva kunnen onze medewerkers het maximale uit technologie halen.”, aldus één van onze belangrijke klanten in Amsterdam.

Blijft op de hoogte