Nieuws

PowerApps

Power Automate

Avondklok en avonddienst?

Banner_avondklok

Snel en eenvoudig de werkgeversverklaring voor al jouw medewerkers met onze gratis app.

Vanaf zaterdag 23 januari geldt er een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21:00 uur ‘s avonds en 04:30 uur ’s ochtends binnen moet blijven. Maar wat als je medewerkers hebt die in avond- of nachtdiensten werken? Die moeten een geldige Eigen verklaring avondklok én een Werkgeversverklaring avondklok op zak hebben.

Even printen, invullen en ondertekenen… lijkt eenvoudig. Maar wat als het gaat om honderden werknemers, met allemaal verschillende shifts, op verschillende dagen en locaties? Behalve dat het enorm veel werk is, hoe zorg je voor grip en controle?

Covid-19 heeft al zoveel impact op jou en je organisatie. Daarom helpen wij je graag het makkelijker te maken, met onze speciaal ontwikkelde gratis app! Samen voor de beste oplossing.

Power App

Met Microsoft Power Apps en Power Automate heeft onze collega Rik de Koning in recordtijd een app ontwikkeld om geheel geautomatiseerd de officiële werkgeversverklaring op te halen, te approven en te tonen op een computer of mobiel device. En deze app bieden wij je gratis* aan.

  • Jouw medewerkers krijgen de Power App op hun telefoon en kunnen hun werktijden invullen.
  • De verantwoordelijke ontvangt via Power Automate een goedkeuringsverzoek.
  • Na akkoord worden zowel de Eigen verklaring avondklok en de Werkgeversverklaring avondklok als PDF gegenereerd, opgeslagen (in SharePoint) en per e-mail aan de medewerker gestuurd.

Drie eenvoudige stappen zodat jouw medewerkers goed voorbereid naar hun avond- of nachtdienst kunnen, zonder de rompslomp van vele losse aanvragen, papieren, mailtjes, printen, etc.

Samen voor de beste oplossing

Covid-19 heeft impact op iedereen. Maar door elkaar te helpen komen we hier samen sterker uit. Wij willen dat jouw medewerkers, ondanks de avondklok, met een gerust hart naar  hun werk kunnen. Daarom stellen wij deze app gratis* ter beschikking. Dus wil jij het jezelf, maar vooral je medewerkers makkelijker maken om naar hun avond- en nachtdiensten te komen? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

(* eventuele implementatiekosten, specifieke aanpassingen en support worden wel in rekening gebracht.)

werkgeversverklaring_01

 Werkgeversverklaring_03Werkgeversverklaring_02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Werkgeversverklaring_06

 

Klik hier voor de website van de Rijksoverheid met alle informatie over de avondklok.

Ja, ik wil die app!

Wij stellen onze app gratis* ter beschikking zodat jouw medewerkers goed voorbereid naar hun nacht- of avonddienst kunnen gaan. Wil je onze app gebruiken of meer informatie over de mogelijkheden? Vul het formulier in en we nemen contact op.