Event

Samenwerken 3.0 met Microsoft Teams

Donderdag 31 oktober 2019  •  10:00 uur

De ontwikkelingen op het gebied van digitaal samenwerken volgen elkaar in rap tempo op. Inmiddels wordt er zelfs al gesproken over Samenwerken 3.0. In de markt zijn er tal van digitale oplossingen die deze vorm van samenwerken faciliteren. Microsoft Teams is één van de meest populaire cloud-oplossingen van dit moment die bijdraagt aan deze ontwikkeling.

Op dit moment implementeren wij Microsoft Teams bij VodafoneZiggo, waardoor 6.000 medewerkers optimaal kunnen samenwerken in de cloud. In dit gratis webinar op donderdag 31 oktober laten Bram Slits (Adoptie- en Business Consultant) en Thomas Schrader (Team Lead Security) aan de hand van deze praktijkcase zien hoe een implementatietraject van Teams in zijn werk gaat. Dit webinar gaat over de toepassing van Teams in het dagelijks werk, niet de technische installatie en configuratie.

Dat doen zij aan de hand van onze ABC-adoptieaanpak, met toelichting op de praktische toepassing, de ingezette adoptiebouwblokken & -middelen, de training en begeleiding van de eindgebruikers in het dagelijks werk, delessen die wij hebben geleerd en welke voordelen het uiteindelijk heeft opgeleverd voor VodafoneZiggo.

Vragen waarop we antwoord geven:

  • Wat is digitaal samenwerken 3.0?
  • Waar moet je aan denken bij de implementatie van Microsoft Teams?
  • Hoe zag de roadmap bij VodafoneZiggo eruit?
  • Wat zijn de eerste stappen in een implementatietraject?
  • Wat zijn onze lessons learned bij de implementatie van Microsoft Teams bij VodafoneZiggo?

Schrijf je nu in voor dit gratis webinar.

Meld je aan