Modern Workplace Maturity Model.

Bepaal het succes van Microsoft 365 binnen je organisatie.

Maturity Model.

Een moderne werkplek die actief gebruikt wordt, die veilig is, én waar je grip op hebt? Er komt heel wat bij kijken om een succesvolle moderne werkplek aan te bieden aan je gebruikers.

Wat de moderne werkplek precies inhoudt is voor iedere organisatie verschillend. Ook de aanpak die je daarbij hanteert. De ene organisatie start lean-and-mean met de uitrol van Microsoft Teams. Andere organisaties zetten in op het aanbieden van een informatie & publicatie portaal. En voor weer andere organisaties draait de moderne werkplek juist om het samenwerken in projecten, programma’s of dossiers.

We helpen je met:

Ons Modern Workplace Maturity Model geeft inzicht in de onderwerpen die gezamenlijk het succes van Microsoft 365 bepalen. Het model is gebaseerd op 3 pijlers:

  • Usage & Adoptie 
  • Governance & Control
  • Security & Compliancy

Aan de hand van dit model stellen wij een aanpak op die past bij de situatie, omvang en het tempo van jouw organisatie. Het model zorgt ervoor dat je bewuste keuzes maakt. Nu en in de toekomst.


Usage & Adoption - Maturity Model

Samen voor een succesvolle implementatie.


Voor ieder onderdeel uit het Maturity Model hebben wij concrete voorbeelden, oplossingen of producten beschikbaar waarmee een op maat gemaakte en gefaseerde aanpak voor jouw organisatie mogelijk is.

Nieuwsgierig hoe? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.

Modern Workplace icoon

Ik wil meer weten over het Maturity Model.