Microsoft Ignite 2018

28 september 2018  22:00  Orlando, Florida

Videoblog

Op dit moment zijn Maarten Eekels, Jean-Paul van den Bogert, Nico Martens en Kevin van Gelderen namens Portiva in Orlando, Florida om Microsoft Ignite te bezoeken. Dagelijks doen zij verslag van de hoogtepunten van Ignite. De video’s zullen wij op deze pagina en op onze social media kanalen publiceren. Dus volg ons op Twitter, LinkedIn en Facebook om alle highlights mee te krijgen.

Portiva op Microsoft Ignite – 24 september 2018 – De highlights van dag 1

Portiva op Microsoft Ignite – 23 september 2018 – Onze Portivanen stellen zich voor.

Microsoft Ignite 2018

Microsoft Ignite vindt plaats van 24-28 september 2018 in Orlando, Florida. Met meer dan 700 deep-dive sessies, ruim 100 expert workshops en meer dan 20.000 bezoekers is Ignite één van ‘s werelds grootste conferenties voor IT-specialisten.

Portiva op Ignite

Voor ons als Microsoft Partner is Ignite een belangrijk evenement om op de hoogte te blijven van de nieuwe strategieën en technologieën binnen Microsoft. Daarom bezoekt ieder jaar een groep Portivanen het evenement om de nieuwste inzichten en belangrijkste technologische trends mee terug te kunnen nemen naar Nederland.

Naast de vele inhoudelijke sessie is Ignite óók het moment om andere Microsoft Partners en vakgenoten van over de hele wereld te ontmoeten.

Portivanen

Onze Portivanen zullen tijdens Ignite ook persoonlijk verslag doen van hun bezoek. Volg hen tijdens hun bezoek aan Microsoft Ignite.

Maarten Eekels 
CTO en Microsoft MVP
 

 

Nico Martens
Infrastructure Consultant
 

 

Jean-Paul van den Bogert
Functional Consultant
 

 

Kevin van Gelderen
Functional Consultant

 

Microsoft Ignite recap

De Digital Workplace Update op dinsdag 2 oktober 2018 om 10.00 uur zal in het teken staan van Microsoft Ignite. Maarten Eekels praat je in dit gratis webinar bij over alle highlights van Microsoft Ignite en hoe de nieuwe technologieën en ontwikkelingen jouw digitale werkomgeving optimaliseren. Meld je nu aan.

In 21 november organiseren wij ook weer een Sharing & Sushi die in het teken van Microsoft Ignite 2018 zal staan. De uitnodiging volgt snel, dus hou onze website in de gaten.

Bereid je voor op Ignite

Rik de Koning heeft vorig jaar namens Portiva Microsoft Ignite bezocht. Het was zijn eerste bezoek aan Ignite en naar aanleiding hiervan heeft hij “Ignite for dummies” geschreven, een ontzettend handig en eenvoudig document om je bezoek aan Ignite voor te bereiden. Doe er je voordeel mee!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Portiva

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?Share This