Microsoft Ignite 2017

29 september 2017  20:00  Orlando, Florida

Van 25-29 september 2017 vindt in Orlando Florida, Microsoft Ignite plaats. Met meer dan 20.000 bezoekers is dit één van de grootste conferenties voor IT-specialisten ter wereld.

 

Microsoft Ignite

Microsoft Ignite is voor ons als Microsoft Partner een belangrijk evenement om op de hoogte te blijven van de nieuwe strategieën en technologieën binnen Microsoft. Daarom zal, zoals ieder jaar, een groep Portivanen het evenement bezoeken om de nieuwste inzichten en belangrijkste technologische trends te verkrijgen. Naast meer dan 700 inhoudelijke sessies waarin innovatie en leermomenten voorop staan, zal er ook genoeg tijd zijn om met vakgenoten op een ontspannen manier te connecten.

 

Videoblog

Dit jaar bezoeken Maarten Eekels, Niek Jachimowski, Robin Stolle en Rik de Koning namens Portiva Microsoft Ignite. Zij zullen net als vorig jaar een videoblog bijhouden om verslag te doen van de hoogtepunten van Ignite. Bekijk hier het videoblog van vorig jaar.

 

Portiva Presents 2017

Naar aanleiding van Microsoft Ignite organiseren wij een bijzonder evenement waar wij onze relaties willen informeren, inspireren en amuseren. Op een unieke locatie, de voormalige gevangenis Wolvenplein in Utrecht, gaan sprekers van de Fountainheads, Microsoft en Portiva in op nieuwe trends, ontwikkelingen en technologieën en presenteren wij de hoogtepunten van Ignite.

Wil je deze inspirerende middag niet missen, schrijf je dan snel in.

 

Voor meer informatie over Microsoft Ignite ga naar ignite.microsoft.com.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Microsoft Hoofdkantoor Schiphol

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?Share This