Whitepaper

Microsoft Teams

Modern Workplace

Whitepaper: Teams inrichten voor HR, MarCom en Sales

Banner_kennisbank_whitepaper_Teams_Q1-2021-2

IT moet zorgen dat Microsoft Teams het doet. Dat is logisch. Maar om te zorgen dat het ook wérkt, heb je de rest van de organisatie nodig. Zorg dus altijd dat HR, Communicatie en de business aan boord zijn bij het uitrollen van Teams. Digitaal samenwerken is een grote verandering. Die lukt alleen als je samen optrekt.

Digitaal samenwerken is veel meer dan een technische verandering. Digitaal samenwerken met Microsoft Teams verandert hoe we omgaan met werk, management, afspraken en processen. Als het technische werk gedaan is door IT, betekent dat niet automatisch dat de organisatie klaar is om Teams te gebruiken. HR, MarCom en Sales hebben een belangrijke taak als het gaat om er het maximale uit te halen.

Daarom schreven wij speciaal drie varianten van ons whitepaper voor deze professionals. Ga hieronder naar het whitepaper van jouw keuze!


Whitepaper mock-up Portiva Teams Q1 2021 HR

HR

Digitaal samenwerken is veel meer dan techniek
Digitaal samenwerken met Microsoft Teams verandert hoe we omgaan met werk, management, afspraken en processen. Als het technische werk gedaan is, heb jij als HR-gebruiker een belangrijke taak in het volbrengen van deze verandering en het zorgen dat Teams optimaal gebruikt wordt.

Download het whitepaper voor de HR-professional


Whitepaper mock-up Portiva Teams Q1 2021 MarCom

MarCom

Richt Teams in voor overzicht en betrokkenheid
Digitaal samenwerken met Microsoft Teams verandert hoe we omgaan met werk, management, afspraken en processen. Als het technische werk gedaan is, heb jij als marketing- of communicatie-gebruiker een belangrijke taak in het volbrengen van deze verandering en het zorgen dat Teams optimaal gebruikt wordt.

Download het whitepaper voor de MarCom-professional


Whitepaper mock-up Portiva Teams Q1 2021 Sales

Sales

Vertrouwen, verbinding en... verkopen
Digitaal samenwerken met Microsoft Teams verandert hoe we omgaan met werk, management, afspraken en processen. Als het technische werk gedaan is, heb jij als Sales-gebruiker een belangrijke taak in het volbrengen van deze verandering en het zorgen dat Teams optimaal gebruikt wordt.

Download het whitepaper voor de Sales-professional

 

Download het whitepaper naar jouw keuze:

 

Download whitepaper voor HR

 

Download whitepaper voor MarCom

 

Download whitepaper voor Sales