Webinar on Demand

Nieuws

Webinar

Cybersecurity

Relaxed werken dankzij optimale cybersecurity

Microsoft webinarreeks: security en governance optimaliseren.

Banner_07

Microsoft organiseert van 1 tot en met 18 maart 16 webinars om je te wapenen tegen cybercrime. Als partner bieden wij jou graag de kans om deel te nemen aan hun webinarreeks. Dus heb jij een IT-rol en wil jij je organisatie modern en gestroomlijnd samen laten werken, maar dan wel veilig en volgens wet- en regelgeving? Dan mag je deze webinars van Microsoft niet missen. De sessies zijn onderverdeeld 4 thema’s: Slimme security, Veilig samenwerken, Transparante bedrijfsvoering en Governance en compliance.

Je kunt je via onze website inschrijven voor één of meerdere gratis sessies. Wij zorgen dat jouw deelname wordt geregistreerd bij Microsoft. Heb je vragen? Tijdens de interactieve webinars staan specialisten staan van Microsoft klaar om ze te beantwoorden. Maag je mag natuurlijk ook contact met ons opnemen, zowel voor advies over de mogelijkheden als implementatie.

Voorkom stilstand, datalekken en imagoschade

De zorg, het bedrijfsleven, scholen en universiteiten hebben één ding gemeen: zonder IT is het bijna onmogelijk om te werken. Nu veel medewerkers thuiswerken, het aantal applicaties enorm is gegroeid en data niet meer op één locatie staat is het van groot belang grip te houden op de cybersecurity en de governance. Zeker nu hackers actiever zijn dan ooit en steeds slimmere aanvalstechnieken inzetten. Voorkom stilstand, datalekken en een deuk in je imago! Het is daarom de hoogste tijd om je te wapenen tegen cybercrime en tegelijkertijd je collega’s en ketenpartners zo laagdrempelig te laten samenwerken.

In deze 16-delige webinarreeks van Microsoft krijg je tips over alle facetten van security, privacy en compliance. Hiermee werk jij relaxed!

 

Nieuwsgierig?

Wil jij relaxed werken dankzij optimale cybersecurity? Klik op de button hieronder om alle 16 webinars in deze reeks te bekijken. 

Bekijk de Microsoft webinars en meld je aan