Webinar on Demand

Microsoft Teams

Modern Workplace

Webinar

Webinar: Teams inrichten voor effectief, veilig én leuk samenwerken

In dit webinar on demand helpen we je op weg met het inrichten van een volwassen, flexibele Microsoft Teams-omgeving.

Header_kennisbank_webinar_teams_18022021_NEW

Online samenwerken verandert niet alleen waar we werken, maar ook hoe we werken. Een goed ingerichte Teams-omgeving helpt mensen verantwoordelijkheid nemen en productief zijn. Maar wat is 'goed ingericht'?

Remote werken betekent dat we écht anders gaan samenwerken. Managers hebben minder directe invloed en mensen krijgen zelf meer verantwoordelijkheid voor het inrichten van hun eigen werk. Met Teams hebben ze daarvoor een hele krachtige tool, maar als iedereen die in het wilde weg gaat gebruiken wordt het snel onoverzichtelijk, onveilig en minder productief.

Hoe organiseer je het werken met Teams zo, dat iedereen zijn werk ook echt optimaal kan inrichten? Welke regels spreek je af? En hoe houd je het allemaal veilig en beheersbaar? Daarover vertellen Maarten Eekels en Lennard van Leuven je meer in dit webinar on demand.

In dit webinar leer je:

  • Welke afspraken je met je gebruikers moet maken over het gebruik van Microsoft Teams en hoe je die vastlegt in governance-beleid.
  • Hoe je met een goed adoptieproces zorgt dat Teams ook echt effectief gebruikt wordt.
  • Wat je met Teams kunt doen om online samenwerken ook leuk en gezellig te maken.
  • Welke risico's en verborgen kosten er zijn als je niet met Teams-governance aan de slag gaat.
  • Hoe wij hier bij Portiva zelf met Teams werken.

Bekijk het webinar

Wil jij weten hoe een goed ingerichte Teams-omgeving mensen helpt verantwoordelijkheid te nemen en productief te zijn? Vul het formulier in en bekijk het webinar.