Webinar on Demand

Nieuws

Microsoft Teams

Teams

Webinar

Persoonlijke automations met Power Automate

Microsoft Teams is bij veel organisaties geïmplementeerd midden in de ‘chaos’ van de COVID-19 pandemie. De focus lag daarbij voornamelijk op audio en video. Maar Microsoft Teams is zoveel meer! Samen met Microsoft organiseren wij twee webinars in een 12-delige reeks van Microsoft waarin we je vertellen hoe je meer uit Teams als totaalplatform haalt.

Banner_11

Het webinar Persoonlijke automations met Power Automate is één van de webinars in de 12-delige webinarserie van Microsoft. In deze sessie namen wij je samen met Microsoft mee in het proces voor het aanmaken van een eerste flow, zodat jij automations voor je kan laten werken én voorop kunt blijven lopen in je werk.

Productiever zijn in je dagelijkse werk? Maak kennis met de mogelijkheden van slimme automatisering met Power Automate. Van een push-melding wanneer je een e-mail van een bepaalde persoon ontvangt tot het automatisch creëren van een taak wanneer iemand een formulier in Microsoft Forms invult.


In dit webinar:

  • Leer je wat het Power Platform precies is;
  • Doe je kennis op voor wie Power Automate interessant is;
  • Ontdek je hoe je automatiseringsprocessen inricht.


Sprekers:

  • Albert-Jan Schot
    Chief Technology Officer and MVP, Portiva
  • Michel Bouman
    Territory Channel Manager Teams + Security, Microsoft


Voor wie?

Dit webinar is interessant voor business en IT-professionals. Het evenement is onderdeel van een serie, bestaande uit 12 webinars over de inzet van Microsoft Teams als een totaalplatform

 

Microsoft Teams als een platform.

Of je nu op kantoor of remote werkt, Microsoft Teams heeft vele mogelijkheden om je dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen en om productiever te werken. We focussen in deze webinarserie op vier onderdelen:

Power Apps for Teams
We kijken naar het gebruik van Power Apps in Teams, wat de voordelen zijn om Power Apps te gebruiken, hoe je ze zelf maakt en vervolgens hoe je ze beheert en beheerst. Samen met diverse Microsoft-partners geven we inspirerende voorbeelden van Power Apps en ontdek je hoe jouw organisatie het kan inzetten.

Power Automate
Power Automate is een handige en simpele tool binnen Microsoft Office365 om activiteiten, processen en taken te automatiseren, zowel binnen als buiten Teams. Ook is het mogelijk om triggers te gebruiken en notificaties op verschillende devices te laten zien, die voortkomen uit acties in Power Automate.

Virtual Agents
Deze reeks staat in het teken van virtual agents, voorheen ook wel bekend als bots. We laten je zien welke soorten virtual agents er zijn en hoe ze slim gebruik maken van machine learning. Daarnaast ontdek je de voordelen die deze agents met zich meebrengen, zoals meer productiviteit en minder werklast.

3rd party applications
Leer meer over het gebruik van 3rd party applicaties binnen Microsoft Teams. We kijken niet alleen naar de applicaties zelf, maar ook naar de randvoorwaarden. Wat is er nodig om een applicatie goed te laten landen in een organisatie? En welke rechten, processen en afspraken zijn belangrijk?
Kies de sessies die bij jou of jouw organisatie passen en registreer je direct.

Deze sessies zijn interessant voor BDM’s, CTO’s, CIO’s en IT-managers.


 

Nieuws

Portiva gaat verder met Rapid Circle. Binnenkort organiseren wij onze webinars dan ook onder de naam Rapid Circle. Lees meer over ons en Rapid Circle in het nieuwsbericht.

LogoMorphNew-transparent-light-background

.

Bekijk het webinar