Webinar on Demand

Nieuws

Microsoft Teams

Teams

Webinar

Teams als een platform op steroïden: ontdek de kracht van SPFx

Dinsdag 8 april 2021  •  14.00 - 15.00 uur

Microsoft Teams is bij veel organisaties geïmplementeerd midden in de ‘chaos’ van de COVID-19 pandemie. De focus lag daarbij voornamelijk op audio en video. Maar Microsoft Teams is zoveel meer! Samen met Microsoft organiseren wij twee webinars in een 12-delige reeks van Microsoft waarin we je vertellen hoe je meer uit Teams als totaalplatform haalt.

Banner_12

Het webinar Teams als een platform op steroïden: ontdek de kracht van SPFx is één van de webinars in de 12-delige webihnarserie van Microsoft. In deze sessie ontdek je hoe je Microsoft Teams kunt uitbreiden en welke mogelijkheden SPFx biedt.

Microsoft Teams is de hub voor samenwerking. Maar wist je dat je ook eenvoudig eigen content kan toevoegen met SharePoint en het SharePoint Framework (SPFx)? Van maatwerk oplossingen tot slimme pagina’s: dit maakt Microsoft Teams ook uitermate geschikt voor developers.


In dit webinar:

  • Starten we met een introductie over Teams Development;
  • Bespreken we de rol van SPFx in Microsoft Teams;
  • Laten we je in een demo zien hoe je voor de eerste keer een app bouwt;
  • Vertellen we je over de Teams Me ervaring.


Sprekers:

  • Albert-Jan Schot
    Chief Technology Officer and MVP, Portiva
  • Jeroen Jansen
    Product Marketing Manager M365, Microsoft


Voor wie?

Dit webinar is interessant voor business en IT-professionals. Het evenement is onderdeel van een serie, bestaande uit 12 webinars over de inzet van Microsoft Teams als een totaalplatform.

 

Microsoft Teams als een platform.

Of je nu op kantoor of remote werkt, Microsoft Teams heeft vele mogelijkheden om je dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen en om productiever te werken. We focussen in deze webinarserie op vier onderdelen:

Power Apps for Teams
We kijken naar het gebruik van Power Apps in Teams, wat de voordelen zijn om Power Apps te gebruiken, hoe je ze zelf maakt en vervolgens hoe je ze beheert en beheerst. Samen met diverse Microsoft-partners geven we inspirerende voorbeelden van Power Apps en ontdek je hoe jouw organisatie het kan inzetten.

Power Automate
Power Automate is een handige en simpele tool binnen Microsoft Office365 om activiteiten, processen en taken te automatiseren, zowel binnen als buiten Teams. Ook is het mogelijk om triggers te gebruiken en notificaties op verschillende devices te laten zien, die voortkomen uit acties in Power Automate.

Virtual Agents
Deze reeks staat in het teken van virtual agents, voorheen ook wel bekend als bots. We laten je zien welke soorten virtual agents er zijn en hoe ze slim gebruik maken van machine learning. Daarnaast ontdek je de voordelen die deze agents met zich meebrengen, zoals meer productiviteit en minder werklast.

3rd party applications
Leer meer over het gebruik van 3rd party applicaties binnen Microsoft Teams. We kijken niet alleen naar de applicaties zelf, maar ook naar de randvoorwaarden. Wat is er nodig om een applicatie goed te laten landen in een organisatie? En welke rechten, processen en afspraken zijn belangrijk?
Kies de sessies die bij jou of jouw organisatie passen en registreer je direct.

Deze sessies zijn interessant voor BDM’s, CTO’s, CIO’s en IT-managers. Bekijk hier alle webinars is deze 12-delige serie.


 

Nieuws

Portiva gaat verder met Rapid Circle. Binnenkort organiseren wij onze webinars dan ook onder de naam Rapid Circle. Lees meer over ons en Rapid Circle in het nieuwsbericht.

LogoMorphNew-transparent-light-background

Meld je aan!

Het webinar Teams als een platform op steroïden: ontdek de kracht van SPFx wordt door Microsoft georganiseerd. Via de onderstaande link kun je je op hun website voor dit webinar aanmelden. Je zal van Microsoft een bevestiging en deelnamelink ontvangen.

 

Aanmelden voor het webinar