Webinar on Demand

Security Awareness

Cybersecurity

Videotalk: Gehackt? Losgeld betalen? Zo voorkom jij een cyberattack.

Voor de online Cyber Security Experience 2020 van Heliview gaf onze cybersecurityspecialist Marco Faasse een videotalk waarin je meer vertelt over het voorkomen van een cyberattack.

Marco Faasse Cyber Security header blog

In deze sessie ging hij in op de drie meest voorkomende oorzaken van een succesvolle cyberattack. De business unit Security & Compliancy van Portiva voert veel cybersecurity assessments uit en wat men ziet vanuit die assessments verschilt niet zo veel van bevindingen van Gartner, Verizon (Data Breach Investigations Report) en de NCTV (cybersecuritybeeld Nederland 2020). Ransomware, phishing en identiteitsfraude zijn de hoofdpijndossiers van menig CISO. Maar waar(om) gaat het nu zo vaak fout en wat kun je ertegen doen binnen je Microsoft-platform? Er zijn namelijk relatief eenvoudige maatregelen te treffen tegen deze threats.

Vul het formulier in en bekijk de videotalk.

En wist jij dat 92% van de cyber-aanvallen binnenkomt via e-mail? Nee?! Download dan ons whitepaper E-mail is de belangrijkste attack vector om nu stappen te zetten naar écht veilige e-mail!

Bekijk de videotalk