Webinar on Demand

Kom verder met Powerapps & Flow

In dit webinar nemen wij je mee in de wereld van Microsoft PowerApps & Flow. We laten zien wat nieuw is, hoe PowerApps en Flow InfoPath en Access vervangt en geven een demo van een declaratie app en parallelle goedkeuring.

Microsoft PowerApps

Met PowerApps creëer je web en mobiele apps en verbind je applicaties en data. Bouw snel apps dankzij de intuïtieve interface. Maak een keuze uit de vele voorbeeldapps of start volledig vanaf het begin. Koppel je app eenvoudig aan andere databronnen en gebruik eenvoudige expressies om logica toe te voegen. Met de nieuwe integratie mogelijkheden van PowerApps in SharePoint, kunnen nu ook oude InfoPath-formulieren zo vervangen worden.

Microsoft Flow

Met Flow kun je toepassingen maken die door middel van triggers en acties, werkprocessen eenvoudiger automatiseren.  Flow is de vervanger voor de oude SharePoint Designer workflows, maar biedt ook meteen veel meer mogelijkheden voor koppelingen naar externe systemen. Eindelijk is er één portaal voor al je goedkeuringstaken, onafhankelijk vanaf welke SharePoint site een taak wordt gestart.

Bekijk de opname