Whitepaper

Enterprise cloud strategy 2nd edition.

Onderwerpen in dit eBook

Dit eBook biedt een uitgebreid overzicht van de overstap naar de cloud en geeft specifieke richtlijnen voor het maken van een strategie en het uitvoeren van een migratie naar de cloud. Onderwerpen die aan bod komen:

  1. Wat zijn de overwegingen tussen een hybride, publieke of private cloud omgeving.
  2. Hoe de cloud leidt tot kostenvermindering en zelfs voordelen biedt voor on-premise computing.
  3. Nieuwe analytics en IoT-mogelijkheden.
  4. Beveiliging en compliance-overwegingen.

Vul het formulier in en ontvang direct het eBook.

Een roadmap voor een cloud georiënteerde organisatie

De vraag rondom Enterprise Cloud Strategy is geëvolueerd van ‘als’ naar ‘wanneer’ en in bijna alle ondernemingen is de cloud nu een integraal onderdeel van de IT-strategie. Er is een groeiend besef dat cloud computing niet alleen een reeks technische mogelijkheden vertegenwoordigt voor efficiëntieverbeteringen en kostenbesparingen, maar het biedt ook de mogelijkheid om de reikwijdte van enterprise computing aanzienlijk te veranderen. Veel bedrijven ondervinden dat cloud computing volledig nieuwe bedrijfsmodellen, inkomstenstromen en mobiliteit voor customer realiseert. Weinig technologische veranderingen hebben het potentieel om zo drastisch te veranderen in de manier waarop we zaken doen. De laatste keer dat we een dergelijke verandering meemaakten, was de komst van het internet zelf.

Dit e-book is gebaseerd op praktische ervaringen in de cloud door enterprise IT en geeft antwoord op de vraag “Hoe kan ik cloud computing gebruiken om een echte partner voor de business te worden?”. Het e-book gaat in op drie stadia van cloud migratie-experimenteren, migreren en transformeren- en hoe je tot een strategie komt die alle bedrijfsonderdelen erbij betrekt.

Download het e-book