Whitepaper

De ultieme handleiding voor programma’s met een chatfunctie

Dit eBook gaat in op vier verschillende manieren waarop programma’s met chatfuncties de mogelijkheden van een team vergroten:

  1. De groep uitnodigen en tegelijkertijd de efficiëntie vergroten.
  2. Productiever door een betere integratie.
  3. Aangepaste functies voor elk team.
  4. Vertrouwelijkheid bieden waar je op kunt rekenen.

Vul het formulier in en download de ultieme handleiding voor programma’s met chatfuncties.

Inleiding

Een goed presterend team heeft grote impact op de resultaten. Samenwerken is daarbij essentieel. Maar er bestaan veel verschillende werkstijlen, op afstand werken is gemeengoed geworden en met alleen e-mail en een telefoon kom je er allang niet meer.

Organisaties moeten samenwerkingsprogramma’s gebruiken die passen bij verschillende persoonlijkheden en vaardigheden, en voldoen aan verschillende behoeften. Werknemers van nu verwachten dat hun persoonlijke programma’s ook op het werk beschikbaar zijn. Ze gebruiken al jaren chatprogramma’s en sociale media. De overgang naar vergelijkbare vormen van communicatie binnen organisaties is een natuurlijke volgende stap voor een personeelsbestand dat voornamelijk op mobiele apparaten en in de cloud werkt en direct communiceert.

De overgang naar chat werkt voor organisaties alleen als het platform de behoeften van alle teams ondersteunt. Dus wat is de juiste werkomgeving voor een samenwerking op basis van chat? De omgeving moet flexibel genoeg zijn om in alle wensen van je teams te voorzien, fungeren als hub voor het verspreiden van teamwork, kunnen worden aangepast en veilig blijven.

Download het e-book