Handboek voor de back-up van Microsoft Office 365

Zorg dat jouw bedrijfsgegevens beschermd zijn met een uitgebreide Office 365 databeheerstrategie

Werk jij in de cloud op Office 365? Dit biedt je vele voordelen en vrijheden, maar waarschijnlijk weet je ook dat Microsoft Office 365 geen uitgebreide mogelijkheden biedt voor een volledige backup en restore oplossing. Weet jij bijvoorbeeld hoe lang Microsoft een back-up maakt van je SharePoint Online- en Office 365-gegevens? Of je data voldoet aan de nieuwe GDPR regelgeving? En heeft jouw organisatie een plan om data te beschermen wanneer het per ongeluk dan wel opzettelijk verwijderd wordt?

Voorkom verrassingen en teleurstellingen! Zorg ervoor dat jouw bedrijfsdata goed wordt beschermd door vandaag nog het Office 365 Back-up Handboek te ontvangen.

In dit Handboek voor de back-up van Microsoft Office 365 gaan we in op:

  • Veelvoorkomende manieren waarop bedrijven data verliezen en hoe je dit kan voorkomen.
  • Veilig databeheer en betere back-uptechnieken.
  • Inzicht in de beperkte standaard back-up en herstelfuncties van Office 365 en hoe je deze kunt uitbreiden.

Download het e-bookEen kijkje in het boek…

“Terwijl we ons best doen om zo productief mogelijk om te gaan met zulke enorme hoeveelheden data, proberen we ook te bevatten hoe we al die informatie het beste kunnen beschermen en opslaan. Aangezien meer dan 60 miljoen bedrijven Office 365 gebruiken, vragen steeds meer klanten zich af hoe ze back-ups tot een integraal onderdeel kunnen maken van hun strategie om al die gegevens beter en veiliger te kunnen beheren.”

-Hoofdstuk 1: Dataverlies in Europa

Download het gratis e-book van onze partner AvePoint en leer hoe je belangrijke en waardevolle bedrijfsinformatie beschermt en in geval van calamiteiten beschikbaar houdt. Kom alles te weten over het beter en veiliger beheren van je Office 365 data.

Deel dit e-book op social media:

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?