Experts Live 2016

22 november 2016  08:00  CineMec, Ede

Op dinsdag 22 november vindt Experts Live 2016 plaats. Maarten Eekels, MVP en CTO van Portiva, is één van de sprekers tijdens dit kennisevenement.

 

Tijdens zijn sessie “Deep Dive Microsoft Flow en PowerApps” gaat hij in op de onderliggende Azure architectuur en services achter Flow en PowerApps, laat hij zien hoe connectoren kunnen praten met on-premises systemen. Maar ook de beveiliging en beheersbaarheid komen aan bod en tenslotte geeft hij troubleshooting tips.

 

Naast de sessie van Maarten biedt Experts Live 2016 meer dan 40 breakoutsessies, een openings en closing keynote. Experts Live is een onafhankelijk platform voor IT Pro’s rondom Microsoft oplossingen. Een platform dóór en vóór de community. Elk jaar organiseert Experts Live een grootschalig kennisevent, dat inmiddels, met meer dan 1.000 bezoekers, is uitgegroeid tot het grootste Microsoft community event van de Benelux. Nationale en internationale community experts praten bezoekers in één dag volledig bij over laatste Microsoft technologieën.

 

Ga voor meer informatie naar expertslive.nl

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Microsoft Hoofdkantoor Schiphol

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?Share This