ESPC18

26 november 2018  08:00  Kopenhagen, Denemarken

European SharePoint, Office 365 & Azure Conference 2018

Van 26-29 november vindt in Kopenhagen, Denemarken de European SharePoint, Office 365 & Azure Conference 2018 (ESPC18) plaats. Met meer dan 2000 deelnemers, waaronder MVP’s, MCM’s, Microsoft Teamleden, Devs, IT Pro’s, Business Decision Makers, CIO’s en CTO’s, is dit een van Europa’s grootste conferenties. Met tal van netwerkmogelijkheden, workshops en meer dan 150 gespecialiseerde sessies is dit ‘the place to be’ voor iedereen die zich bezighoudt met SharePoint, Office 365 of Azure.

Portivanen spreken op ESPC18

Uiteraard zijn onze Portivanen ook vertegenwoordigd in Kopenhagen. Niet alleen als bezoeker, maar ook als spreker. Maarten Eekels, CTO van Portiva en Microsoft Regional Director en MVP, en Nico Martens, Infrastructure Consultant bij Portiva, verzorgen de onderstaande sessies:

Met korting naar ESPC18

Wil jij graag naar ESPC18 maar heb je je nog niet geregistreerd? Gebruik dan onze kortingcode en ontvang €100,- korting op je ticket.

Kortingcode: ESPC18SPK

Bestel hier je ticket met korting.

ESPC Awards

Ieder jaar worden tijdens de ESPC ook de ESPC Community Awards uitgereikt aan de beste projecten, mensen en teams in Europa binnen de SharePoint, Office 365 en Azure Community. Als Premium Partner zijn wij enorm trots op de twee nominaties van Valo. Vorig jaar won Valo voor het tweede jaar op rij de ESPC Award voor Best Intranet / Extranet. En dit jaar is Valo dus finalist in twee categorieën:

  • Meest innovatieve SharePoint-oplossing: “Valo Intranet – De nieuwe generatie digitale werkplekoplossing 100% gebouwd op modern SharePoint”
  • Beste mobiele app: “Valo Mobile – De intranet-app waar gebruikers verliefd op worden”

Lees hier meer over de nominatie van Valo.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Portiva

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?Share This