eBook: Practical Guide to the Modern Workplace

Veranderende werkomgeving

Digitalisering, demografische verandering en een overvloed aan gegevens hebben de huidige werkomgeving ingrijpend veranderd. Nieuwe technologieën zijn van grote invloed op gehele industrieën, waarbij het steeds duidelijker wordt dat mensen en de innovatie die zij drijven het belangrijkste bezit zijn van elk bedrijf.

Nieuwe werkcultuur

Het is dus tijd voor een nieuwe werkcultuur. Een werkomgeving die medewerknemers de mogelijkheid biedt om overal en altijd te werken wanneer zij willen. Die creativiteit, dynamisch teamwork en datagedreven probleemoplossingen stimuleert. Een die werknemers in staat stelt zich meer verbonden te voelen met elkaar en met de organisatie en die bedrijfs- en klantgegevens beschermt en de risico’s van cyberbedreigingen vermindert.

Hulp bij transformatie

Het implementeren van een dergelijke nieuwe werkcultuur vraagt om culturele verandering, de juiste technologie en een doordacht werkplekontwerp. In dit eBook benoemd Microsoft de voordelen van de moderne werkplek, de vele mogelijkheden die het je biedt en worden er tips gegeven hoe je je huidige werkomgeving kan transformeren.

Download het eBookDigital Workplace Updates

Wil je ieder kwartaal op de hoogte worden gehouden van alle ins & outs rondom jouw digitale werkomgeving? Meld je dan aan voor onze Digital Workplace Updates, waarin onze CTO Maarten Eekels je bijpraat over de laatste ontwikkelingen.

Webinar Digital Workplace Update

Deel dit eBook op social media:

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?