Device compliance.

Voorkom datalekken door verloren of gestolen devices.

Complete regie door tooling, beleid en draagvlak.

Microsoft Intune geeft je de complete regie over de laptops, mobiele telefoons en tablets van jouw medewerkers. Verlies of diefstal? Zodra dit in Intune geregistreerd wordt, kan het device niet meer bij je cloudomgeving. En zodra het device online komt, wordt het volledig gewist.

Het is een scenario waar je wakker van kunt liggen: een medewerker raakt een device kwijt, en al je data ligt op straat. Reputatieschade, datalekken, compliance-issues en andere ellende kunnen het gevolg zijn. Daarom heb je goede device compliance tooling als Microsoft Intune nodig.

Maar goede device security is meer dan tooling. Het begint met beleid dat rekening houdt met mens en organisatie: welke devices worden er gebruikt en door wie? Welk niveau van beveiliging is er nodig? Hoe ziet de lifecycle van een device eruit, van aankoop tot uitfasering? Een doordacht, begrijpelijk beleid zorgt voor draagvlak.

En dat is belangrijk. Want de mens is óf de sterkste, óf de zwakste schakel in je device compliance-keten. Zorg je dat gebruikers device security echt begrijpen en ‘voelen’, dan zorgen zij zelf dat devices compliant blijven en heb je als beheerder minder werk. Zo werken tooling en beleid samen aan optimale device compliance.

Start nu met device compliance en Microsoft Intune:

  • Verlies of diefstal van devices is een belangrijke bron van security-problemen.
  • Voorkom datalekken en reputatieschade door complete controle over je devices. Stop met wakker liggen!
  • Krijg grip op de lifecycle van de laptops, tablets en telefoons van al je medewerkers.
  • Implementeer beveiligingsbeleid dat bij jouw organisatie past. Microsoft Intune past zich aan aan jouw wensen, niet andersom.
  • Wij helpen je niet alleen met het inrichten van Intune, maar ook met het opstellen van goed beleid en met adoptie bij je mensen.

Download het whitepaper over device compliance.

 

Wij hebben, op basis van lange ervaring, een aanpak ontwikkeld voor het inrichten van device compliance. Wil je daar meer over weten? Lees dan ons whitepaper over device management.

Download het whitepaper over device management en leer hoe je device compliance voor jouw organisatie optimaal inricht.

Whitepaper mock-up - Devicemanagement

Download het whitepaper.