Topbanner landingspagina met form

Wist je dat bij meer dan 90% van de datalekken een medewerker betrokken is? Je kunt jouw omgeving technisch nog zo goed beveiligen. De veiligheid van je omgeving staat of valt met jouw medewerkers. Zij moeten zich bewust zijn van het belang van cybersecurity. Met de Portiva Cybersecurity Awareness Training, powered by Mimecast, zorg je ervoor dat security echt in de mindset van jouw mensen komt.

Vraag een gratis demo aan

Beoordeel risico's snel en eenvoudig

Voor de meeste organisaties is het lastig of te prijzig om de digitale volwassenheid van de organisatie te bepalen en continu te verbeteren. Terwijl je daar als CISO of security officer wel verantwoordelijk voor bent. Immers, de AVG geldt voor iedereen. Hoe kundig zijn je mensen eigenlijk? En welke gevaren zien ze wel en niet? Waar zitten de grootste risico’s?

 

Flyer Security Awareness

Online security awareness e-learning

Het vergroten van de kennis bij jouw medewerkers is misschien wel de beste en meest effectieve cyber security-strategie. Je medewerkers moeten leren security-problemen te herkennen en te melden.

Onze managed oplossing, de Portiva Cybersecurity Awareness Training, helpt daarbij. De training modules bestaan uit korte sketches met een humoristische insteek. We behandelen onderwerpen zoals phishing, office hygiëne, informatiebeveiliging, wachtwoorden en AVG.

Elke video duurt zo’n twee tot drie minuten en is kenmerkend voor een kantoorscenario. De personages Human Error en Sound Judgement spelen in elk video een hoofdrol. Een module wordt altijd afgesloten met een multiple choice vraag. En, door gamification toe te voegen, ziet de medewerker direct hoe hij scoort ten opzichte van zijn collega’s.

Meer weten over onze Security Awareness Training:

Download onze flyer

 

Foto Cybersecurity Awareness training

Verfrissend en met humor

Waarom deze training zo goed werkt? Het is visueel, herkenbaar én het gebruikt humor. Compleet anders dat de standaard security- en compliance trainingen. Die saai zijn. Dodelijk saai.

Met onze security awareness trainingen wordt leren leuk. Het wordt als verfrissend ervaren en is daardoor echt effectief. Het is dan ook niet voor niks dat het programma diverse awards in de wacht heeft gesleept.

Maarten Eekels

Wat houdt het in?

  • Elke maand een op video gebaseerde trainingsmodule van zo’n 2 a 3 minuten, afgesloten met een vraag.
  • Elke video traint een onderwerp, over wat de dreiging is, hoe daar mee om te gaan en wat de impact kan zijn.
  • Elk jaar worden er minimaal 12 nieuwe trainingsmodules gemaakt om de inhoud actueel te houden.
  • Je kunt kiezen uit een bibliotheek met tientallen video’s over uiteenlopende onderwerpen zoals phishing, wachtwoorden, informatiebeveiliging, thuis -en mobiel werken, kantoorbeleid, deur- en toegangsbeleid.
  • De modules zijn aanpasbaar, je kunt bijvoorbeeld zelf materiaal toevoegen aan een bestaande module óf een eigen training opnemen en beschikbaar stellen.
  • In het management dashboard is de ‘digitale volwassenheid’ van de organisatie te monitoren. Hoe doen de verschillende personen en afdelingen het ten opzichte van elkaar en hoe staan we er als gehele organisatie voor in vergelijking tot andere organisaties in onze branche?
Foto Cybersecurity Awareness training 3

Samen voor de beste beveiliging van jouw Microsoft 365-omgeving

Onderzoek toont aan dat organisaties die user awareness training inzetten minder last hebben van fouten gemaakt door medewerkers. Samen gaan we voor de beste beveiliging door medewerkers te trainen. Vraag de gratis demo aan en zie waarom onze oplossing zorgt voor slimmere en meer betrokken medewerkers.

Hallo, ik ben
Marco.
Klaar om je security awareness
te gaan vergroten? Ik help je
graag om dat vlekkeloos
te laten verlopen.
06-51552419
mfaasse@portiva.nl
Contactpersoon Cybersecurity Awareness training - Marco Faasse