Governance.

Duidelijk in kaart brengen van verantwoordelijkheden, rollen & rechten.

Governance.

Jij wilt zo veel mogelijk uit het Microsoft 365 platform halen, maar tegelijkertijd ook grip en controle houden zodat het werkbaar en wendbaar blijft. Toch? Dan is governance belangrijk.

Governance is eigenlijk niets meer dan de set aan instellingen en werkafspraken die je gezamenlijk maakt rondom de inzet en het gebruik van Microsoft 365 in je organisatie. Het helpt je regels, procedures, rollen en verantwoordelijkheden vast te leggen.

Wij helpen je bij het opstellen en uitvoeren van een helder en toekomstproof governanceplan. Voor je volledige Microsoft 365 of Azure omgeving, of bijvoorbeeld specifiek voor Microsoft Teams. Net wat je nodig hebt.

Governance & Control vormt de tweede pijler in ons Modern Workplace Maturity Model. Dit model geeft inzicht in de samenhang tussen adoptie, governance & security en gebruiken we als leidraad in onze advies & implementatie trajecten.

We helpen je met:

    • Governance workshops waarmee we gezamenlijk in kaart brengen wat de juiste instellingen en werkafspraken zijn die passen bij jouw organisatie.
    • Inrichten van een governanceboard, waarin verschillende stakeholders samenkomen, zoals IT, HR, Communicatie, business en eindgebruikers.
    • Het opzetten van een governanceplan waarmee rollen en verantwoordelijkheden inzichtelijk worden.
    • Een change management proces rondom alle veranderingen die Microsoft voortdurend doorvoert op het Microsoft 365-platform.
    • Slimme tools zoals Make en Guest Hub om grip en controle te houden op de wildgroei in Microsoft 365.

Samen voor de beste governance.


Bij het inrichten van de juiste, rollen, rechten en verantwoordelijkheden heb je naast governance ook te maken met security & identity vraagstukken. Wij hebben een groot team van security consultants beschikbaar. Onze Microsoft 365 & Security expertise combineren wij dus dagelijks.

Nieuwsgierig hoe? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.

Modern Workplace icoon

Ik wil meer weten over governance.