Microsoft 365 advies op maat.

Altijd overzicht en altijd in control.

De cloud, continu
in ontwikkeling
.

Als Microsoft 365-klant krijg je continu update-mails van Microsoft. Maandelijks voert Microsoft zo’n 50-60 updates door op je omgeving. Kun jij dat bijhouden? Met Microsoft 365 advies op maat weet je precies wat de impact van alle wijzigingen is.

Je weet dat je die mails zou moeten bestuderen. En dat je in kaart zou moeten brengen welke wijzigingen voor jou relevant zijn, welke kansen bieden en welke je het liefst even zou uitstellen. Maar wie heeft daar tijd voor? Microsoft 365 advies op maat neemt je dit werk uit handen. Bij Portiva houden we de wijzigingen in de Microsoft-cloud altijd goed in de gaten. We kunnen dus ook goed inschatten wat de impact van veranderingen zal zijn op jouw specifieke omgeving.

We sturen je een mail met alleen de wijzigingen die voor jou belangrijk zijn en we vertellen er meteen bij wat de impact is. Als je de mail gelezen hebt, overleggen we een half uurtje via Teams en plannen waar nodig vervolgacties. Zoals het communiceren met je gebruikers of het inlichten van de helpdesk. Geen stress, geen volle mailbox, maar overzicht en controle.

Microsoft 365
advies op maat betekent:

  • Wij filteren de zee van Microsoft-updates voor jouw specifieke situatie.
  • Management summary van wat er voor jou verandert, wat de impact is en wat je moet doen.
  • Nooit meer uitgebreide mails van Microsoft doorspitten, terwijl je eigenlijk geen tijd hebt.
  • Geen technische details, maar functionele beschrijvingen waar je wat mee kunt.
  • Een interne communicatietool waar je niets voor hoeft te doen. Stuur onze mail gewoon door naar je IT-team en ze zijn op de hoogte. 

Jouw advies op maat.


Wil jij Microsoft advies op maat een keer testen? Onze Manager Managed Services Rick Hilferink stuurt je graag een voorbeeld mail om het daarna in een call met je door te spreken.

Nieuwsgierig? Laat je gegevens hieronder achter en we nemen contact met je op.

Managed Services icoon

Ik ben nieuwsgierig naar
Microsoft 365 advies op maat
.