Back-up en restore.

Nooit meer zorgen om je cloud data.

Zekerheid en controle.

Met Microsoft 365 werkt je bedrijf helemaal in de cloud. Maar hoe zit het met de borging van je data? Heb je wel voldoende grip op bijvoorbeeld de bewaartermijnen?

Microsoft 365 biedt een aantal back-up-functies, maar voor een bedrijfskritische omgeving heb je meer zekerheid en controle nodig. Je wilt zelf bewaartermijnen kunnen instellen, je data kunnen veiligstellen, apart van de productie-omgeving. Maar óók voldoen aan interne SLA’s, privacy-eisen en wet- en regelgeving.

Dus ben je aangewezen op on premises- en/of maatwerkoplossingen. Maar je hebt je systemen toch niet naar de cloud gemigreerd om dan hoge kosten te gaan maken voor back-ups?

Portiva biedt een back-up-oplossing die je absolute controle, veiligheid en ontzorging biedt: All-In Managed Back-up & Restore. Dat is back-up voor de cloud, zonder zorgen en tegen een vast maandelijks bedrag. Onze partner AvePoint levert een complete set tools voor het beheren van data in Microsoft omgevingen.

Wij helpen je met:

  • Back-up voor de cloud, zonder zorgen en tegen een vast maandelijks bedrag.
  • Het terughalen van bestanden in een kwestie van minuten. Een verzoek daartoe dien je in bij ons Managed Services-team.
  • De keuze uit private cloud (eigen datacenter), de Portiva Cloud of AvePoint Cloud (standaard)
  • Het inrichten van back-ups naar de eisen van jouw branche en bedrijf.

 

Samen voor de beste All-In Managed Back-up & Restore oplossing.


Nooit meer zorgen over je cloud data? Een moderne digitale werkplek heeft een moderne back-up oplossing nodig. All-In Back-up & Restore van Portiva geeft je totale controle over je data, zonder technisch beheer.

Nieuwsgierig hoe? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.

Managed Services icoon

Ik wil meer weten over back-up en restore.