Azure governance.

Houd maximale controle over beleidsregels, verantwoordelijkheden en kosten.

Je governance up-to-date in 2 stappen.

Hoe houd je je IT-omgeving in Azure onder controle? Wie heeft toegang waartoe? En lopen de kosten niet uit de hand? Wij weten hier wel raad mee.

Wij helpen je om de governance in Azure goed in te regelen. Want het is belangrijk om te weten wie welke rechten, rollen en verantwoordelijkheden heeft.

Met de juiste instellingen houd je grip op je Azure-omgeving. Wij zorgen dat toegang tot je resources goed beheersbaar is. Ook houden we rekening met de security-vereisten in je organisatie zodat je omgeving veilig blijft.

De QuickScan en QuickStart.

  • De QuickScan zorgt voor een 0-meting. Vanaf daar meten we welke ‘wins’ jij kunt behalen en krijg je een beeld van waar je naar toe moet op het gebied van identity, security en deployment.
  • Met de QuickStart gaan we echt aan de slag. In een kort project pakken we de acties op die voortkomen uit de QuickScan.

Samen voor de beste oplossing in Azure.


Elke dag komen er nieuwe Microsoft features bij. Wij kennen de gehele Azure suite.

Bij het inrichten van de juiste, rollen, rechten en verantwoordelijkheden heb je ook te maken met security & identity vraagstukken. Daarom combineren wij onze Azure & Security expertise dagelijks. Niet alleen onze Azure consultants staan voor je klaar, maar ook onze Security consultants. Om samen met jou te gaan voor de beste oplossing.

Nieuwsgierig hoe? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.

Cloud infra en apps icoon

Ik wil een QuickScan aanvragen.