Sky High Business in de Microsoft Cloud.

Wil je weten hoe jij een businesscase voor Microsoft Azure bouwt?

 Download het whitepaper

Whitepaper mock-up - zo bouw je de businesscase voor Microsoft Azure

Microsoft Azure: concrete tips voor maximale winst

Voordat je kunt gaan bouwen aan je businesscase voor de cloud, moet je voor jezelf duidelijk hebben waarom je eigenlijk met Azure wilt gaan werken. Ligt binnen jouw organisatie de nadruk op innovatie? Of draait het om kostenreductie? Ben je voorzichtig? Of meer toekomstgericht? Azure biedt je zoveel mogelijkheden.

Van AI en machine learning, tot het overzetten van Line-of-Business Apps en het opzetten van schaalbare applicaties met microservices. En als je zelf overtuigd bent, moet je ook de rest van de organisatie mee krijgen. En, niet te vergeten, het hoger management overtuigen. Daarvoor heb je niet alleen een goed verhaal, maar ook een solide businesscase nodig. Deze blogs en whitepapers helpen jou ook weg.

5 meestgestelde vragen bij het overzetten van LOB apps naar de cloud
Blog: De 5 meestgestelde vragen bij het overzetten van je LOB-apps

Binnen jouw organisatie maak je gebruik van verschillende Line-of-Business-apps om specifieke bedrijfs- of productieprocessen te ondersteunen. Deze apps wil je graag overzetten naar de cloud. Je ziet de voordelen: snellere ontwikkeling, lagere kosten en meer schaalbaarheid. Maar waar moet je eigenlijk op letten als je deze apps wilt overzetten? Lees er meer over in deze blog.

Lees deze blog

 

Azure Governance hoe houd je controle over de kosten
Blog: Azure Governance: houd controle over de kosten


In de cloud veranderen de opbouw en de hoogte van je kosten en het moment waarop je ze maakt. Maar daar stopt het niet. Want ook het managen van je kosten wordt anders. Microsoft Azure biedt je tools om controle te houden over beleidsregels, kosten en verantwoording. Wil je weten hoe je (gratis) kunt beginnen? En hoe je de kosten monitort? Lees er meer over in deze blog.

Lees deze blog

Microsoft Azure het optimaliseren van pieken
Blog: Microservices voor schaalbaarheid

Heb jij te maken met voortdurend veranderende eisen van klanten of leveranciers? Of kent jouw organisatie grote piekmomenten? Dan is microservices in Azure de oplossing. Hiermee zet je snel schaalbare en betrouwbare applicaties op. Lees meer over de voordelen en de juiste aanpak in deze blog.

Lees deze blog

Webinar on Demand - businesscase voor je IT-omgeving in Azure
Webinar on demand: Een businesscase voor je IT-omgeving in Azure

Denk jij erover na om je IT-omgeving onder te brengen in Azure? Of heb jij de keuze voor Azure al gemaakt, maar moet je het MT nog overtuigen. Wij helpen je op weg!

Bekijk het webinar

 

 

Microsoft over Azure

 

How does Microsoft Azure work?

Azure makes it easy for developers and IT professionals to be agile when they build, deploy and manage their applications and services.

 

Download nu ons whitepaper:
Zo bouw je de businesscase voor Microsoft Azure

Whitepaper mock-up - zo bouw je de businesscase voor Microsoft Azure