RAI Amsterdam en Portiva verlengen samenwerking

RAI Amsterdam heeft haar partnerschap met Portiva tot 2020 verlengd. Hiermee toont RAI Amsterdam vertrouwen in de professionele dienstverlening van Portiva als het gaat om het technisch beheer van de SharePoint 2013 omgeving.

 

Samenwerking

Portiva is trots dat zij ook de aankomende drie jaar deze internationaal toonaangevende tentoonstellings- en congresorganisatie kan ondersteunen en adviseren. De samenwerking begon met de migratie van de Microsoft SharePoint omgeving van RAI Amsterdam van SharePoint 2010 naar 2013. Momenteel adviseert Portiva RAI Amsterdam over de ‘journey to the cloud’.

 

“Er is de afgelopen jaren een mooie samenwerking tussen Portiva en RAI Amsterdam ontstaan, die zich heeft vertaald naar vertrouwen en professionaliteit. Voor ons een belangrijke basis voor de keuze om het contract met Portiva weer voor 3 jaar te verlengen. We zijn er van overtuigd dat Portiva ons als partner de komende jaren verder kan helpen om onze ambities en doelen te realiseren en hierin de juiste keuzes te maken.”, aldus Kristian Hustinx, ICT Manager bij RAI Amsterdam.

 

 

Diensten

Een overzicht van de diensten die door Portiva aan RAI Amsterdam worden geleverd:

  • SharePoint 2013 technisch beheer.
  • SQL Cluster technisch beheer.
  • Single Sign On m.b.v. Azure B2C techniek.
  • SQL Onderhoud t.a.v. ERP Systeem en Kassa systeem.
  • Garantie uptime, 24x7 inclusief proactieve en reactieve monitoring.
  • Functionele ondersteuning business.
  • Actief leveren van bijdrages aan en het organiseren van strategie sessies door Portiva met RAI Amsterdam IT Management.

 

Over RAI Amsterdam

RAI Amsterdam gelooft in de kracht van de verbinding. RAI Amsterdam begon in 1893 als Vereniging ‘De Rijwiel-Industrie’ en groeide uit tot een internationaal bekende conventie- en tentoonstellingslocatie. RAI Amsterdam zet zich actief in om de juiste context te creëren waarin inspirerende ontmoetingen plaatsvinden en krachtige verbindingen ontstaan. De hallen van RAI Amsterdam zijn de locatie van bijvoorbeeld de Huishoudbeurs en Horecava. Bij RAI Amsterdam werken ongeveer 400 mensen.

 

Over Portiva

Als productivity partner levert Portiva, met meer dan 50 professionals, consultancydiensten, end-to-end maatwerkontwikkeling en managed services oplossingen. Als high-end drievoudig Mircosoft Gold Certified Partner richten wij ons op SharePoint, Office 365 en Azure. Wij hebben een strategische blik en pragmatische aanpak. Vanuit onze passie voor en kennis over technologie stemmen wij mensen, processen en technologie beter op elkaar af om organisaties meer te laten bereiken, effectiviteit te verhogen en onderlinge samenwerking en communicatie te optimaliseren.

Logo RAI Amsterdam
Rick Hilferink

Rick Hilferink

Business Consultant

Wilt u meer informatie over onze samenwerking met RAI Amsterdam? Of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op:
06-24908329
rhilferink@portiva.nl

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte

Als CTO van Portiva hou ik je graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Laat je email adres achter en we houden je op de hoogte. Bedankt!

Je hebt je succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Share This