Portiva reseller van Make

Partnership 

Portiva werkt graag samen met betrouwbare business partners die daadwerkelijk een toegevoegde waarde bieden. Daarom hebben wij op maandag 23 oktober onze samenwerking met Mavention officieel bekrachtigd met een partnership als reseller van Mavention Make!

 

Make

Make is een site-provisioning-tool voor Office 365, waarmee je snel en eenvoudig nieuwe SharePoint-sites kan aanmaken en bestaande sites bijwerken op basis van sjablonen (templates). De sjablonen maak je door een bestaande site te exporteren, of je begint met een lege template en bouwt deze zelf. Hiermee is Make dé self-service site creatie en informatie governance tool voor Office 365.

Mavention Make

Over Portiva

Portiva is drievoudig Microsoft Gold Partner. Wij richten ons volledig op Microsoft platformen als SharePoint, Office 365 en Azure. Als implementatiepartner leveren wij consultancydiensten, end-to-end ontwikkeling van maatwerkoplossingen en managed services voor SharePoint en Office 365 omgevingen.

 

Over Mavention

Mavention  is eveneens Microsoft Gold Partner op twee competenties. Zij realiseren innovatieve oplossingen op basis van het Microsoft productiviteitsplatform. Hun kennis delen zij in de vorm van persoonlijk advies, zij voeren projecten uit en leveren kant-en-klare producten die organisaties en hun medewerkers succesvoller maken.

Neem contact op voor meer informatie!

Stel direct je vraag

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte

Als CTO van Portiva hou ik je graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Laat je email adres achter en we houden je op de hoogte. Bedankt!

Je hebt je succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Share This