Nieuws

Nieuw uiterlijk Microsoft Office 365 menu

Microsoft heeft het menu van Office 365 een facelift gegeven. Met het nieuwe menu wil Microsoft de gebruikers meer gepersonaliseerde inhoud geven om mee te werken. Zo wordt het makkelijker om te schakelen tussen de verschillende apps en je recente documenten terug te vinden.

Lees meer

Portiva reseller van Make

Portiva werkt graag samen met betrouwbare business partners die daadwerkelijk een toegevoegde waarde bieden. Daarom hebben wij op maandag 23 oktober onze samenwerking met Mavention officieel bekrachtigd met een partnership als reseller van Mavention Make!

Lees meer

Portiva Presents 2017

Dinsdag 10 oktober organiseerden wij Portiva Presents 2017, hét relatie-evenement waar wij onze klanten informeren, inspireren en amuseren. Wij kijken terug op een geslaagde middag in de oude gevangenis het Wolvenplein in Utrecht, waar wij onze klanten meenamen in de wereld van technologische trends en ontwikkelingen met presentaties van de Fountainheads, Microsoft en Portiva.

Lees meer

Taart voor Boskalis

Met een heerlijke taart bezochten wij afgelopen donderdag het hoofdkantoor van Boskalis. Na de succesvolle afronding van de extranet migratie, mogen wij namelijk ook de complete intranetomgeving migreren van SharePoint 2010 naar SharePoint Online.

Lees meer

Data Security en de GDPR

Data security is een van de belangrijkste issues op dit moment voor het bedrijfsleven en de overheid. Niet alleen neemt de cybercriminaliteit in een rap tempo toe, ook wordt het delen van informatie steeds eenvoudiger. Daarnaast dwingt aangescherpte wet- en regelgeving organisaties om data risico’s te beperken.

Lees meer

Portiva Update Microsoft Office 365

Maandelijks verschijnen er vele nieuwsberichten en updates van Microsoft over Office 365. In onze Office 365 Update zetten wij de aangekondigde updates voor u op een rij en vertellen wij u hoe deze van invloed kunnen zijn op uw organisatie.

Lees meer

VodafoneZiggo: een nieuw intranet binnen 2 maanden

Pieter van Scherpenberg, intranet & community manager bij VodafoneZiggo vertelt hoe na de fusie tussen Vodafone Group en Liberty Global 8.000 medewerkers van behoefte hadden aan een nieuw samenwerkingsplatform dat binnen enkele weken gerealiseerd moest worden. Portiva realiseerde binnen zes weken een geheel custom branded intranet voor VodafoneZiggo op basis van het bekroonde Valo Intranet.

Lees meer

Portiva finalist Valo Partner of the Year 2017 Award

Portiva is verkozen tot één van de drie finalisten voor de Valo Partner of the Year 2017 Award. De finalisten krijgen met hun nominatie wereldwijd erkenning voor hun uitzonderlijke inzet van en betrokkenheid bij Valo Intranet.   “Deze partners streven ernaar om...

Lees meer

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte

Als CTO van Portiva hou ik je graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Laat je email adres achter en we houden je op de hoogte. Bedankt!

Je hebt je succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief!