Security

Mobile, cloud of on-premises: Portiva heeft een breed scala aan technologie in huis om voor u een beveiligingsoplossing op maat te realiseren.

Door onvoldoende aandacht voor beveiliging, backup en aanverwante zaken kunt u groot onheil afroepen over uw bedrijf. Tegelijkertijd moet security in dienst staan van het bedrijf en mensen niet in de weg lopen. De beveiligingstechnologie van Microsoft is ontworpen met deze twee aspecten als speerpunten.

Rights management

Medewerkers nemen hun eigen devices mee naar het werk, werken thuis of op locatie en gebruiken allerlei verschillende clouddiensten. Het beheren van toegangsrechten is dus geen kwestie meer van wachtwoorden en firewall-instellingen. Azure Rights Management (Azure RMS) is een integrale security-oplossing die zowel uw on-premises servers als uw cloudtoepassingen beveiligt. Azure RMS voldoet aan de strengste internationale eisen op het gebied van databeveiliging. De complete lijst vindt u hier.

Identity management

Microsoft Identity Manager is een oplossing voor het beheren van identiteiten op uw eigen netwerk, op basis van Active Directory. Inmiddels integreert Identity Manager ook met cloudtoepassingen.

Data loss prevention

U wilt uw data beschermen, maar hoe weet u of uw werknemers per ongeluk gevoelige informatie delen per e-mail? Data Loss Prevention (DLP) is een toevoeging aan Exchange die uitgaande e-mail scant op de aanwezigheid van informatie zoals wachtwoorden en rekeningnummers. Gevoelige documenten, zoals patenten, kunnen door middel van een ‘digitale vingerafdruk’ worden herkend. Ziet DLP een mail met gevoelige inhoud, dan kan het de gebruiker een waarschuwing sturen, de mail blokkeren, de mail versleutelen of een beheerder waarschuwen.

Mobile Device Management

Mobile Device Management (MDM) is de centrale console voor het beheren van alle mobiele apparaten die in uw bedrijf gebruikt worden. Via MDM kunnen uw gebruikers zelf de apps installeren die ze nodig hebben, zodat uw beheerders geen minder kwijt zijn aan het inrichten van devices. Met Mobile Device Management beheert u op afstand WiFi-verbindingen, VPN’s en e-mailinstellingen. U maakt backups van apparaten die zich ver buiten uw kantoor bevinden en u geniet van de zekerheid dat alle gevoelige informatie van devices verdwenen is als een apparaat wordt vervangen of een medewerker uit dienst gaat.

Backup & restore

Als het ondenkbare gebeurt en u verliest (een deel van) uw data, bent u dan voorbereid? Portiva levert voor iedere infrastructuur een passende oplossing voor backup en disaster recovery.

Vragen over onze security-technologie?

Neem contact op voor meer informatie!

Stel direct je vraag

Maarten Eekels

Maarten Eekels

CTO

Het webinar wordt verzorgd door Maarten Eekels, MVP en CTO bij Portiva.

"Ik ben een ervaren allround Office 365 specialist die houdt van een uitdaging en die perfect in staat is de zakelijke behoeften van de klant te vertalen naar technische oplossingen. Ik heb uitgebreide ervaring in het opzetten en implementeren van Office 365-omgevingen en SharePoint portals. Vanuit mijn kennis en ervaring spreek ik geregeld op nationale en internationale evenementen en congressen."

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte

Als CTO van Portiva hou ik je graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Laat je email adres achter en we houden je op de hoogte. Bedankt!

Je hebt je succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief!