Microsoft MVP Award voor Maarten Eekels en Gustavo Velez

Microsoft kent wederom MVP status toe aan Maarten Eekels en Gustavo Velez

 

Deze week maakte Microsoft bekend dat Maarten Eekels, CTO van Portiva, en Gustavo Velez, Cloud Architect bij Portiva, beide wederom de Microsoft Most Valuable Professional Award krijgen toegekend.

 

Voor Maarten is dit de tweede keer dat hij de Award in ontvangst mag nemen en voor Gustavo is dit inmiddels al zijn tiende Award sinds 2008.

 

De toekenning van de MVP status gebeurt na aandragen vanuit de IT community. Het is een blijk van waardering namens Microsoft voor experts met grote passie voor en kennis van Microsoft producten en services en die een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan de community.

 

“We could not be successful without such an incredibly valuable and engaged group of people working with us.”, aldus Brian Harry, Microsoft Corporate Vice President, Developer Division, over de MVP community.

 

Maarten en Gustavo bevinden zich als MVP ‘Office Servers and Services’ in een select gezelschap met nog 11 andere MVP’s op dit gebied in Nederland. Wij zijn erg trots op beide en feliciteren hen met deze award!

 

Maarten Eekels en Gustavo Velez

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte

Als CTO van Portiva hou ik je graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Laat je email adres achter en we houden je op de hoogte. Bedankt!

Je hebt je succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Share This