Portiva finalist Valo Partner of the Year 2017 Award

Portiva is verkozen tot één van de drie finalisten voor de Valo Partner of the Year 2017 Award. De finalisten krijgen met hun nominatie wereldwijd erkenning voor hun uitzonderlijke inzet van en betrokkenheid bij Valo Intranet.

 

“Deze partners streven ernaar om de medewerkers van hun klanten dichter bij elkaar te brengen en te laten samenwerken met Valo Intranet. Daarnaast hebben ze een uitstekende verkoopprestatie bereikt, hebben focus op hoge klanttevredenheid, innovaties gecreëerd die nog nooit eerder gezien zijn en fenomenale technische competenties en kennis getoond.”, aldus Jari Pullinen, Business Director bij Valo Intranet.

 

Wij zijn enorm trots om genomineerd te zijn voor de Valo Partner of the Year Award. “Wij hebben veel vertrouwen in Valo Intranet, hun aanpak en architectuur om hun oplossing op te bouwen.”, aldus Daan Huttenga, Operational Director bij Portiva. “Valo Intranet biedt onze klanten de mogelijkheid om in zeer korte tijd en op een pragmatische manier te starten met hun journey to the cloud.”

 

Valo is een ready-to-go social intranet op Microsoft Office 365 en SharePoint. Een rijk en geavanceerd samenwerkingsplatform waarmee organisaties hun medewerkers kunnen betrekken, aan hun merkidentiteit kunnen bouwen en hen echt helpen samenwerken. Sinds de start van onze samenwerking in juni vorig jaar heeft Portiva bij meerdere wereldwijde bedrijven, waaronder VodafoneZiggo, Royal Boskalis Westminster en Tebodin, Valo succesvol geïmplementeerd.

 

De winnaar van de Valo Partner of the Year 2017 Award wordt op 4 mei tijdens de Valo Partner Summit in Florence Italië bekend gemaakt. Wij wensen de andere finalisten Klarinet Solutions (Californië, US) en Xylos (België) veel succes.

 

Klarinet, Portiva and Xylos Finalists for the Valo Partner of the Year Award 2017

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte

Als CTO van Portiva hou ik je graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Laat je email adres achter en we houden je op de hoogte. Bedankt!

Je hebt je succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Share This