Nieuws

Taart voor Boskalis

Met een heerlijke taart bezochten wij afgelopen donderdag het hoofdkantoor van Boskalis. Na de succesvolle afronding van de extranet migratie, mogen wij namelijk ook de complete intranetomgeving migreren van SharePoint 2010 naar SharePoint Online.

Lees meer

Data Security en de GDPR

Data security is een van de belangrijkste issues op dit moment voor het bedrijfsleven en de overheid. Niet alleen neemt de cybercriminaliteit in een rap tempo toe, ook wordt het delen van informatie steeds eenvoudiger. Daarnaast dwingt aangescherpte wet- en regelgeving organisaties om data risico’s te beperken.

Lees meer

VodafoneZiggo: een nieuw intranet binnen 2 maanden

Pieter van Scherpenberg, intranet & community manager bij VodafoneZiggo vertelt hoe na de fusie tussen Vodafone Group en Liberty Global 8.000 medewerkers van behoefte hadden aan een nieuw samenwerkingsplatform dat binnen enkele weken gerealiseerd moest worden. Portiva realiseerde binnen zes weken een geheel custom branded intranet voor VodafoneZiggo op basis van het bekroonde Valo Intranet.

Lees meer

Portiva finalist Valo Partner of the Year 2017 Award

Portiva is verkozen tot één van de drie finalisten voor de Valo Partner of the Year 2017 Award. De finalisten krijgen met hun nominatie wereldwijd erkenning voor hun uitzonderlijke inzet van en betrokkenheid bij Valo Intranet.   “Deze partners streven ernaar om...

Lees meer

RAI Amsterdam en Portiva verlengen samenwerking

RAI Amsterdam heeft haar partnerschap met Portiva tot 2020 verlengd. Hiermee toont RAI Amsterdam vertrouwen in de professionele dienstverlening van Portiva als het gaat om het technisch beheer van de SharePoint 2013 omgeving.

Lees meer

European Collaboration Summit 2017

Op 31 mei verzorgt Maarten Eekels de kennissessie Microsoft 365 Groups Deep Dive tijdens de European Collaboration Summit (ECS) in Zagreb, Kroatië. Daarnaast bezoeken Mike Fortgens, Peter Weij en Johan Biere de conferentie namens Portiva. De ECS is één van Europa’s grootste community-driven conferenties.

Lees meer

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte

Als CTO van Portiva hou ik je graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Laat je email adres achter en we houden je op de hoogte. Bedankt!

Je hebt je succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief!